Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

PT_379818982_witteplus

Vacature projectcontroller

PT is op zoek naar een hands-on projectcontroller, met een passie voor het structureren van informatie. Iemand die onze opdrachtgevers ontzorgt met cijfers die kloppen.


Over ons

Wij zijn meedenkers en  doeners. In die combinatie schuilt onze kracht. Het maakt PT tot een daadwerkelijk betrokken partner voor organisaties die zich gesteld zien voor uitdagingen op het gebied van bouw en vastgoed, facilitair en zorg.

Wij werken met een klein wendbaar team van specialisten dat organisaties begeleidt, adviseert en ontzorgt in complexe ontwikkelings- en verandertrajecten. Wij ondersteunen onze klanten met specifieke kennis en kunde, een uitgebreid netwerk en een omvangrijk portfolio van best practices en bewezen scenario's. Dat doen wij in trajecten die zowel van bedrijfseconomische, als organisatorische en/of financiële aard zijn. Op project-, interim- of adviesbasis.

Onze roots liggen in de zakelijke financiële dienstverlening en finance is nog altijd wat ons stuurt. Wij werken pragmatisch en oplossingsgericht en vertalen elke stap in het transformatieproces in financiële consequenties voor de klant. Transparant, concreet, meetbaar.

Wij vullen de financiële functie in voor samenwerkingsverbanden van gebieds- en vastgoedontwikkelingsprojecten (ontwikkelaars, corporaties, beleggers en gemeenten). Wij zijn hiervoor per direct op zoek naar een hands-on projectcontroller.


Functiebeschrijving

Voor deze opdrachten zal je te maken krijgen met de volgende werkzaamheden:

- Inrichten en opzetten financiële (project)administraties.
- Verwerken en controleren financiële transactiestromen.
- Bewaken budgetten en verplichtingen.
- Bewaken autorisatie inkoopfacturen en betaalvoorstellen.
- Verzorgen BTW en VPB aangiften.
- Aansturen administratief medewerker.
- Opstellen periodieke managementinformatie en jaarrekeningen.

Omdat wij een kleine organisatie zijn vragen wij een hands-on mentaliteit om ook andere voorkomende werkzaamheden op te pakken. De werkzaamheden zullen in overleg plaatsvinden op de projectlocaties - die veelal in de Randstad zijn – en/of op ons kantoor in Tilburg.


Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat je beschikt over de volgende eigenschappen:
- Meer dan 5 jaar relevante werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening, bijvoorbeeld bij een accountantskantoor.
- HBO werk- of denkniveau en ruime ervaring met Excel.
- Oplossend vermogen: initiatiefrijk en analytisch.
- Zelfstandig en klantgericht werken.


Arbeidsvoorwaarden

PT biedt een passend salaris met arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie en flexibele werktijden.


Interesse?

Herken je jezelf in bovengenoemde uitdaging? Graag ontvangen wij je CV per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie over onze organisatie kun je ook terecht op onze website www.wijzijnpt.nl
Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Méér nieuws

 

Wij zijn PT. We kijken met een heldere, kritische blik naar mogelijkheden, veranderingen en oplossingen binnen organisaties en ontzorgen met meer dan alleen het verbeteren van het finance gedeelte. Wij zijn uw Partner in Transformatie.