Skip to main content

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Nieuws

Vacature: Financial controller voor projecten (24-40 uur per week)

word-onderdeel-van-ons-team-web

Vanwege de groei in de opdrachten is PT op zoek naar een hands-on financial controller voor projectorganisaties. Denk jij in checks and balances en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan komen wij graag in contact met jou!

Over ons

Wij zijn meedenkers en - doeners. In die combinatie schuilt onze kracht. Het maakt PT tot een daadwerkelijk betrokken partner voor organisaties die zich gesteld zien voor uitdagingen op het gebied van bouw en vastgoed, facilitair en zorg.

Wij vullen de financiële functie in voor projectorganisaties voor gebieds- en vastgoedontwikkelingen (samenwerkingsverbanden van ontwikkelaars, corporaties, beleggers en gemeenten). Wij zijn hiervoor per direct op zoek naar een hands-on projectcontroller.

Wij werken met een klein wendbaar team van 15 specialisten. Onze roots liggen in de zakelijk-financiële dienstverlening en finance is nog altijd wat ons stuurt. Wij werken pragmatisch en oplossingsgericht en vertalen elke stap in het ontwikkeltraject in financiële consequenties voor de klant. Transparant, concreet, meetbaar.

Functiebeschrijving
Als Projectcontroller ben jij verantwoordelijk voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers met cijfers die kloppen. Je bent een belangrijke en kritische sparringpartner voor alle betrokkenen bij jouw projecten. Met jouw analytische instelling en met flair weet jij de administratieve processen perfect te managen. Je kijkt verder dan alleen de cijfers en denkt echt mee over jouw projecten.

 • inrichten en opzetten financiële (project)administraties.
 • Controleren financiële transactiestromen.
 • Bewaken budgetten en verplichtingen.
 • Bewaken autorisatie inkoopfacturen en betaalvoorstellen.
 • Naleving fiscale wetgeving (BTW en VPB).
 • Aansturen administratief medewerker.
 • Contractmanagement op financiële aspecten.
 • Bewaken en sturen liquiditeit en financiering.
 • Opstellen periodieke managementinformatie, jaarrekeningen en begeleiden accountantscontrole.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening, bijvoorbeeld bij een accountantsorganisatie.
 • HBO werk- of denkniveau en ruime ervaring met excel.
 • Zelfstandig en klantgericht werken.


Als persoon ben jij oplossingsgericht en analytisch sterk. Je bent in staat om overtuigend op te treden als de situatie daarom vraagt. Tegelijkertijd ben je in hart en nieren een dienstverlener en sta je open voor opmerkingen en suggesties van controllers van de partners in de samenwerkingen.

Aanbod
We bieden jou een uitdagende baan, in een dynamische omgeving, waarin jij de ruimte krijgt om het op jouw manier succesvol te maken. We zijn voorstander van het nieuwe werken en zodoende krijg je de ruimte om jouw werkdagen, –tijden en –locatie, flexibel in te delen. Naast een goed basissalaris met stimulerende bonusregeling beschikken we over een prima arbeidsvoorwaarden pakket, dat o.a. bestaat uit een mobiliteitsbudget, laptop en telefoon.

Interesse?
Herken je jezelf in deze uitdaging? Dan kijken we uit naar je reactie! Stuur je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Voor meer informatie over de vacature kan je bellen met Ming-yi Ling (Partner) of Bart Verschut (Partner), 013-4609010. 

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Méér nieuws