Skip to main content

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Nieuws

Vacature: Administratief medewerker (24-32 uur per week)

word-onderdeel-van-ons-team-web2

Vanwege de groei in de opdrachten is PT op zoek naar een administratief medewerker voor projectorganisaties. Zorg jij graag zelfstandig dat de administratie helemaal op orde is en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan komen wij graag in contact met jou!

Over ons

Wij zijn meedenkers en - doeners. In die combinatie schuilt onze kracht. Het maakt PT tot een daadwerkelijk betrokken partner voor organisaties die zich gesteld zien voor uitdagingen op het gebied van bouw en vastgoed, facilitair en zorg.

Wij vullen de financiële functie in voor projectorganisaties voor gebieds- en vastgoedontwikkelingen (samenwerkingsverbanden van ontwikkelaars, corporaties, beleggers en gemeenten). Wij zijn hiervoor per direct op zoek naar een hands-on administrateur.

Wij werken met een klein wendbaar team van 15 specialisten. Onze roots liggen in de zakelijk-financiële dienstverlening en finance is nog altijd wat ons stuurt. Wij werken pragmatisch en oplossingsgericht en vertalen elke stap in het ontwikkeltraject in financiële consequenties voor de klant. Transparant, concreet, meetbaar.

Functiebeschrijving
Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de transacties in de financiële administratie van onze opdrachtgevers. Je bent een spin in het administratieve web en neemt het voortouw om te zorgen dat de administratie helemaal op orde is.

  • Verwerken inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankmutaties.
  • Bewaken van de workflow van inkoopfacturen.
  • Voeren van een verhuuradministratie (facturering).
  • Voeren van een verplichtingenadministratie.
  • Debiteurenbewaking.
  • Zorg dragen voor tijdige betalingen.
  • Verzorgen aangiftes BTW.


Ondanks dat onze dienstverlening past bij een corporate omgeving, zijn wij een kleine organisatie. Dit vraagt van al onze mensen een hands-on mentaliteit om ook andere voorkomende werkzaamheden op te pakken.

De werkzaamheden worden op ons kantoor in Tilburg uitgevoerd. Je werkt hierin nauw samen met de projectcontrollers en/of de eindverantwoordelijken namens PT. Het gedeeltelijk vanuit huis werken is zeker mogelijk.

Functie-eisen

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • MBO/HBO werk- of denkniveau.
  • Zelfstandig en klantgericht werken.

Als persoon neem jij verantwoordelijkheid en ben jij in staat om met zachte hand andere mensen op administratief gebied aan te sturen.

Aanbod
We bieden jou een prettige baan, in een dynamische omgeving, waarin jij de ruimte krijgt om het op jouw manier succesvol te maken. We zijn voorstander van het nieuwe werken en zodoende krijg je de ruimte om jouw werkdagen, –tijden en –locatie, flexibel in te delen. Naast een goed basissalaris beschikken we over een prima arbeidsvoorwaarden pakket, dat o.a. bestaat uit een laptop en telefoon.

Interesse?
Herken je jezelf in deze uitdaging? Dan kijken we uit naar je reactie! Stuur je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor meer informatie over de vacature kan je bellen met Ming-yi Ling (Partner) of Bart Verschut (Partner), 013-4609010. 

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Méér nieuws