Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

  • home
  • Nieuws
  • Implementatie van Shared Service Centre Rode Kruis

Nieuws

Implementatie van Shared Service Centre Rode Kruis

PT_1023865726_wittehoek

Effectief omgaan met de inzet van mensen en middelen geldt voor alle organisaties, maar helemaal als het de inzet van vrijwilligers betreft.

Om een nog betere samenwerking te bewerkstelligen in de ondersteunende functies binnen het Rode Kruis, hebben PT en F2Connect een Shared Service Center en een administratief bedrijfsbureau opgezet. Hiermee is alle expertise binnen de organisatie gebundeld op een centrale plek. Voor de regio Noord- en midden Limburg zorgt PT voor de inhoudelijke kennis van het bedrijfsbureau en wordt deze verder vormgegeven.

Shared Service Center
In Zuid-Limburg zijn op dit moment al alle ondersteunende taken ondergebracht bij het Shared Service Center, waardoor een snelle en effectieve samenwerking mogelijk is geworden. De succesvolle implementatie van het Shared Service Center in de regio Zuid-Limburg, is aanleiding voor drie andere regio's om met ons in gesprek te gaan over een nieuwe effectieve inrichting van de bedrijfsbureau's.

PT is mede-oprichter en partner van F2Connect.

Méér nieuws

 

Wij zijn PT. We kijken met een heldere, kritische blik naar mogelijkheden, veranderingen en oplossingen binnen organisaties en ontzorgen met meer dan alleen het verbeteren van het finance gedeelte. Wij zijn uw Partner in Transformatie.