Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

PT_258863162_blauwehoek

Rob Verhoeff vertrekt bij PT

PT maakt bekend dat Rob Verhoeff - één van de vier partners en medeoprichters – na 20 jaar de organisatie gaat verlaten. Rob heeft aangegeven dat hij als CFO aan de slag gaat bij Somerset Capital Partners in Oisterwijk.

Rob Verhoeff: "Dit is voor mij geen eenvoudige beslissing geweest. In de afgelopen 20 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt voor PT. Ik ben trots op waar het bedrijf nu staat. Voor mij is nu het moment gekomen om iets anders te gaan doen. Dit is voor mij een kans om mijn persoonlijke en zakelijke ambities verder te ontwikkelen. Ik vertrek in de overtuiging dat de huidige partners en medewerkers het succes van PT zullen voorzetten. Ik wil al mijn relaties bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. "

Binnen PT is er begrip voor het vertrek van Rob Verhoeff. Bart Verschut - één van de drie andere partners bij PT: "Natuurlijk is het heel jammer dat Rob vertrekt. Hij heeft een geweldige bijdrage geleverd aan het bedrijf en daar zijn we hem dankbaar voor. We wensen hem dan ook veel succes en voldoening in zijn nieuwe functie. We gaan als PT vanzelfsprekend door met onze pragmatisch en deskundige dienstverlening met de ons kenmerkende integrale benadering.

Rob Verhoeff vertrekt eind januari 2020 en zal in de komende maanden zijn werkzaamheden afronden en - waar nodig – overdragen aan collega's binnen PT. 

Méér nieuws

 

Wij zijn PT. We kijken met een heldere, kritische blik naar mogelijkheden, veranderingen en oplossingen binnen organisaties en ontzorgen met meer dan alleen het verbeteren van het finance gedeelte. Wij zijn uw Partner in Transformatie.