Skip to main content

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Nieuws

Rob Verhoeff keert als partner terug bij PT

Rob Verhoeff

Vanaf 1 juni is Rob Verhoeff opnieuw als partner verbonden aan PT. Na een uitstapje van ruim 2 jaar keert hij weer terug op het oude PT-nest waar hij eerder meer dan 20 jaar partner was.

De opdrachtenportefeuille van PT voor bouw- en vastgoedprojecten is het afgelopen jaar fors toegenomen. Met de strategische en brede financiële kennis van Rob op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling is hij een meer dan welkome aanvulling in ons team.

Als partner zal hij zich voornamelijk bezighouden met nieuwe vastgoedprojecten en de verdere uitbouw van PT.
"Na ruim twee jaar nadrukkelijk inhoudelijk met het Finance vak bezig te zijn geweest in een interne rol, kijk ik weer uit naar een bredere rolinvulling. Ik hoop weer een belangrijke bijdrage te gaan leveren aan een verdere groei van de activiteiten van PT, alsmede mijn brede kennis en ervaring aan de opdrachtgevers van PT ter beschikking te stellen." Aldus Rob Verhoeff

De afgelopen twee jaar was Rob CFO van Somerset Capital Partners en Intospace, één van de grootste ontwikkelaars van commercieel vastgoed. Tussen 2014 en 2020 was hij - via PT - directeur van Ontwikkeling Maatschappij Airport Lelystad Almere (OMALA): de gebiedsontwikkelaar van Lelystad Airport Businesspark. Toen Rob begon als directeur was er nog geen vierkante meter verkocht van het businesspark. In 6 jaar tijd wist Rob het tij te keren en Lelystad Airport Businesspark te positioneren op de vierde plek van de logistieke hotspot-ranglijst. Ook was hij betrokken bij Schiphol Area Development Company (SADC), waar hij verantwoordelijk was voor het opzetten van gebiedsmanagement voor Schiphol Trade Park.

Méér nieuws