Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

PT_23838621_20190827-094505_1

PT zoekt businesscontrollers

PT is een adviesbureau dat inmiddels ruim 20 jaar een veelzijdig pallet van opdrachtgevers ontzorgt.

Van origine kent PT een financiële leest. Veel van de opdrachten hebben dan ook een financieel karakter.

Maar in de loop van de jaren is PT in haar veelzijdigheid doorontwikkeld, zowel qua type diensten als qua type opdrachtgevers. Zo zijn we actief in de bouw & vastgoed sector, maar ook voor zorgorganisaties en hebben we een specialisatie ontwikkeld in de facilitaire dienstverlening.

Onze opdrachten binnen die sectoren variëren van algemeen of financieel projectmanagement tot strategische advisering van raden van bestuur, ondersteuning bij aanbestedingstrajecten, optimalisatie van de bedrijfsvoering, feitelijk teveel om op te noemen. Maar allemaal uitdagende opdrachten die dus ook ruimschoots het financiële aandachtsveld overstijgen. En opdrachten die ons dagelijks erg veel 'fun' bezorgen. Graag vertellen we je er in een persoonlijke kennismaking meer over. Of kijk onder 'PT inspireert' waarbij we enkele van onze cases presenteren.

PT is een 'eigenwijze' club. We zijn kritisch, doortastend en denken out of the box (hoe kan het wél?!).

Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar businesscontrollers die ook meer variatie en uitdaging in hun dagelijkse werk zoeken. En die zich op die manier samen met ons breder door-ontwikkelen.

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland, vaak ook in de Randstad. Dus reisbereidheid is wel een pré. Voorts beschik je over een HBO of universitaire opleiding met een financiële of bedrijfskundige achtergrond. En bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in de zakelijke dienstverlening. Je verdient bij ons ook prima. We kennen zelfs diverse modellen om je eventuele ondernemende ambities te faciliteren.

Enthousiast door bovenstaande? Dan komen we graag met je in contact. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . En dan zien we je binnenkort. 

Méér nieuws

 

Wij zijn PT. We kijken met een heldere, kritische blik naar mogelijkheden, veranderingen en oplossingen binnen organisaties en ontzorgen met meer dan alleen het verbeteren van het finance gedeelte. Wij zijn uw Partner in Transformatie.