Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

PT_23838621_20190827-094505_1

Vacature Business Controller -consultant

Wil jij je financieel bewijzen bij toonaangevende opdrachtgevers? Ben je op zoek naar een flexibele, gevarieerde baan met veel vrijheid en veel verantwoordelijkheden? Heb je zin om veelzijdige opdrachten bij onze opdrachtgevers te voltooien? Pas jij tenslotte ook wel tussen een 'eigenwijze' club mensen en past 'out of the box' denken bij jou? Solliciteer dan vandaag nog op de functie van Business Controller – consultant bij PT.

Wij zijn PT
We verbeteren en optimaliseren organisatorische, bedrijfseconomische en/of financiële processen, doen méér dan gevraagd wordt en zetten net dat stapje extra om de organisatie vooruit te helpen. We zijn voornamelijk werkzaam in de bouw- en vastgoedsector, de zorgsector en de facilitaire sector. In de deze laatste twee sectoren werken we onder ons label F2Connect. Onze opdrachten variëren van financieel projectmanagement tot strategische advisering van raden van bestuur, van ondersteuning bij aanbestedingstrajecten, tot optimalisatie van de bedrijfsvoering. Ons team bestaat uit partners, consultants en projectmedewerkers. We zijn kritisch, doortastend, breed inzetbaar en deskundig. Binnen ons team combineren we achtergrond, opleiding en ervaring en slaan we de handen in één om van alle opdrachten een succes te maken.

Dit ben jij
We vinden het belangrijk dat je buiten de lijntjes kunt denken. Je bent iemand die het leuk vindt om verder te kijken dan de financiële grenzen en je bent eigenwijs genoeg om ongevraagd advies te geven waar onze opdrachtgevers daadwerkelijk iets aan hebben. Je hebt een sterk oplossend vermogen, je bent initiatiefrijk en analytisch. Je kunt zelfstandig en klantgericht werken. Daarnaast beschik je over enkele jaren relevante werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening. Je hebt HBO-werk en denk niveau en je hebt ruime ervaring met Excel.

Dit ga je doen
Jij ontzorgt onze opdrachtgevers en zorgt voor cijfers die kloppen. Daarnaast ben je bereid net dat stapje extra te zetten. Je bent een belangrijke en kritische sparringpartner voor alle betrokkenen bij jouw projecten. Met jouw analytische instelling en met flair weet jij de processen perfect te managen. Je kijkt verder dan alleen de cijfers en kunt méér dan finance. Je werkt nauw samen met de projectverantwoordelijken en bent daarom ook werkzaam buiten kantoor. Dit betekent dat je, naast het contact met jouw collega's op kantoor in Tilburg, veelvuldig in contact bent met projectmedewerkers op locatie, in met name de Randstad.

Dit bieden wij
Een fijne plek met veel verantwoordelijkheid in een enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team van partners, consultants en projectmedewerkers.. Je werkt aan gevarieerde, uitdagende opdrachten en zit om de tafel met ambitieuze en toonaangevende opdrachtgevers door het hele land. Heb je op termijn ondernemende ambities? We kennen diverse modellen om dit te kunnen faciliteren.

Verder bieden wij:

Een jaarsalaris tussen € 50.000,- en € 57.000,- (op fulltimebasis), afhankelijk van je kennis en ervaring

8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling

Auto van de zaak

Laptop en telefoon van de zaak

De vrijheid om jouw werkdagen (werktijden en locatie) flexibel in te delen

Een stimulerende bonusregeling

Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Interesse?
Herken je jezelf als dé persoon voor deze uitdaging? Dan kijken we uit naar jouw reactie! Michael Page verzorgt voor ons de werving en selectie voor deze vacature. Stuur je sollicitatie via deze link door. Kijk voor meer informatie over PT op www.wijzijnpt.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Méér nieuws

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wijzijnpt.nl/

 

Wij zijn PT. We kijken met een heldere, kritische blik naar mogelijkheden, veranderingen en oplossingen binnen organisaties en ontzorgen met meer dan alleen het verbeteren van het finance gedeelte. Wij zijn uw Partner in Transformatie.