Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

  • home
  • Nieuws
  • Invulling financiële functie Kabeldistrict Delft

Nieuws

Invulling financiële functie Kabeldistrict Delft

PT_1061362493_wittecirkel

Kondor Wessels Vastgoed en Amvest starten met de plannen voor de transformatie van het Kabeldistrict in Delft. In het 12 hectare grote gebied komen circa 3.000 woningen en 2.000 extra arbeidsplaatsen.

In en rond de Kabelfabriek komt woon- en werkruimte voor gezinnen, studenten, kenniswerkers, ondernemers en senioren. Naast koop- en studentenwoningen komen er sociale huurwoningen en circa 1.500 vrijesector huurwoningen in het middensegment. In de lange hallen van het 65.000 m2 grote complex komt tevens 'anders dan anders' bedrijfsruimte: een hightech campus voor kennisintensieve en creatieve start-ups, scale-ups en MKB'ers. Dat wat op de nabij gelegen Technische Universiteit (TU) wordt bedacht, kan hier worden gerealiseerd.

PT vervult de financiële functie binnen dit unieke project.In dit project is in eerste instantie sprake van een huurexploitatie van bestaande hallen, die in fasen worden getransformeerd naar een toekomstbestendig binnenstedelijk gebied dat aantrekkelijk is voor nieuwe generaties. Zoals gebruikelijk bij dit soort opdrachten, starten we met het opzetten van de projectbeheersing en de periodieke rapportages. 

Méér nieuws

 

Wij zijn PT. We kijken met een heldere, kritische blik naar mogelijkheden, veranderingen en oplossingen binnen organisaties en ontzorgen met meer dan alleen het verbeteren van het finance gedeelte. Wij zijn uw Partner in Transformatie.