Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

Kapt. Hatterasstraat 23b, 5015 BB Tilburg  + 013 - 460 90 10

  • home
  • Nieuws
  • Invulling financiële functie binnen Schieveste

Nieuws

Invulling financiële functie binnen Schieveste

PT_1140772640_blauweplus

De eerste stap naar de bouw van hoogwaardige woningen op Schieveste is gezet. De gemeente Schiedam en de Ontwikkelcombinatie Schieveste hebben een grondreserveringsovereenkomst getekend. De Ontwikkelcombinatie Schieveste ( bestaande uit de bedrijven Dura Vermeer, VolkerWessels Vastgoed en Van Omme & De Groot en Synchroon) heeft het initiatief genomen voor de ontwikkeling van bouwplannen van 3000 tot 3500 woningen.

PT zet de financiële projectbeheersing op binnen Schieveste. Bart Verschut en Inge Lievense gaan vanuit PT deze financiële functie vervullen. Een mooi project waarin we met onze samenwerkingspartners voor een mooi resultaat gaan!

Schieveste hoort bij de A20-zone Schiedam. Het college van B&W heeft de aanpak vastgesteld voor gebiedsontwikkeling van de A20-zone. Een onderdeel daarvan is het ontwikkelen van Schieveste tot woningbouwlocatie.

Méér nieuws

 

Wij zijn PT. We kijken met een heldere, kritische blik naar mogelijkheden, veranderingen en oplossingen binnen organisaties en ontzorgen met meer dan alleen het verbeteren van het finance gedeelte. Wij zijn uw Partner in Transformatie.